Közérdekű

KözérdekűKözérdekű

Szürő

Hosszabbított nyitvatartás a támogatásigénylés miatt

AktuálisKözérdekű
Június 7-ig minden szerdán 18 óráig fogadják azokat a gazdákat, akik kivennék igazolásukat a mezőgazdasági támogatáshoz.
2024. május 16.

Beszerelték a füstérzékelőket

AktuálisKözérdekű
Felszerelték múlt hét végén azt a 23 füst- és szénmonoxid érzékelő szerkezetet községünk lakóinál, amelyekre igényt nyújtottak be az érdekeltek.
2024. április 29.

Kezdődik a hulladékudvar építése

AktuálisKözérdekű
Aláírták a kivitelezési szerződését az Önkéntes használatú hulladékudvar létrehozása Csíkszentgyörgy községben elnevezésű projektnek március 21-én.
2024. március 22.

Tilos a tarló égetése

Közérdekű
Tilos a tarló, a cserjék és a növényi hulladékok égetése a környezetvédelmi hatóság engedélye és az önkéntes tűzoltó-alakulatok értesítése nélkül.
2024. február 27.

Érdemes március végéig befizetni az adót

Közérdekű
Összefoglaltuk, amit az adókedvezményről, befizetési határidőkről és büntetőkamatról tudni kell.
2024. február 23.

Metszik a fákat a Fiság-partján

AktuálisKözérdekű
A patakpartok rendbetételének első lépéseként a fák metszéséhez fogtak hozzá Bánkfalván, az önkormányzat számít a helyiek segítségére is.
2024. február 19.

Tavaszi tennivalók

Közérdekű
A tulajdonosok felelőssége a porták előtti és mögötti területek rendbentartása, az árkok mélyítése, a növényzet metszése.
2024. február 13.

Februári tanácsülés

AktuálisKözérdekű
Kilenc napirendi ponttal tart tanácsülést február 8-án délután fél öttől a csíkszentgyörgyi önkormányzati képviselő-testület az Orbán László Közösségi Csűrben.
2024. február 7.

Összefogás a rászoruló gyermekekért

AktuálisKözérdekű
Közel ötven gyermeknek és nevelőiknek tették szebbé, könyebbé a hétköznapokat azok a felajánlások, amelyeket a Csíkszentgyörgy községbeliek ajánlottak fel.
2024. január 31.