Aktuális

AktuálisAktuális

Szürő

Hosszabbított nyitvatartás a támogatásigénylés miatt

AktuálisKözérdekű
Június 7-ig minden szerdán 18 óráig fogadják azokat a gazdákat, akik kivennék igazolásukat a mezőgazdasági támogatáshoz.
2024. május 16.

Beszerelték a füstérzékelőket

AktuálisKözérdekű
Felszerelték múlt hét végén azt a 23 füst- és szénmonoxid érzékelő szerkezetet községünk lakóinál, amelyekre igényt nyújtottak be az érdekeltek.
2024. április 29.

Megmélyített vízelvezető árkok

Aktuális
Megmélyítették a vízelvezető árkokat a napokban 560 méter hosszúságban Pottyand és Csíkmenaság között.
2024. április 26.

Kezdődik a hulladékudvar építése

AktuálisKözérdekű
Aláírták a kivitelezési szerződését az Önkéntes használatú hulladékudvar létrehozása Csíkszentgyörgy községben elnevezésű projektnek március 21-én.
2024. március 22.

Megemlékezések növekvő részvétellel

AktuálisEsemények
Megismertetni Gál Sándor alakját, és méltónak lenni hagyatékára – ezzel a két céllal szerveztek idén egyhetes programsorozatot az 1848-49-es szabadságharc és forradalom évfordulója alkalmából.
2024. március 18.

Metszik a fákat a Fiság-partján

AktuálisKözérdekű
A patakpartok rendbetételének első lépéseként a fák metszéséhez fogtak hozzá Bánkfalván, az önkormányzat számít a helyiek segítségére is.
2024. február 19.

Farsangbúcsúztatás három napon át

Aktuális
Hamvazószerdán, a nagyböjti időszak első napján mutatjuk, hogy hogyan is temették a telet községünkben az elmúlt napokban.
2024. február 14.

102 évesen is az élni akarás jellemzi

Aktuális
Azért vigyáz rá ennyire a Jóisten, mert szereti, hogy sokat imádkozik – hiszi Köncse Erzsike néni, akivel 102 éves születésnapja okán beszélgettünk.
2024. február 13.

Februári tanácsülés

AktuálisKözérdekű
Kilenc napirendi ponttal tart tanácsülést február 8-án délután fél öttől a csíkszentgyörgyi önkormányzati képviselő-testület az Orbán László Közösségi Csűrben.
2024. február 7.