Skip to main content
Aktuális
By 2022. november 2.január 12th, 2023No Comments

Megnyitották a házaspárok útját

Október 30-án áldották meg a csíkszentgyörgyi Házaspárok útját, az esemény délelőtt ünnepi szentmisével kezdődött, majd keresztaljaként vonultunk ki idősek és fiatalok együtt a dombtetőre. Pál Vilmos Barna főeseres-plébános megáldotta az utat, amely mentén a 16 táblán lévő bibliai igevers és egy kis foglalkoztató füzet segíti az elhaladókat az egymásra, a befelé való figyelésben.
Az út nem csak házaspároknak szól, lehetőség van egyénileg, párban, de akár csoportosan is végigjárni, a füzetben lévő feladatokat elvégezni.

Az itt tett séta, ha nyitottak vagyunk rá, életkortól függetlenül segít rátekinteni emberi életünk szakaszaira, örömeinkre, de nehézségeinkre is.

Nagy öröm számunkra, hogy sikerült kiviteleznünk és megnyitnunk a Házaspárok útját, emiatt hálatelt szívvel mondunk köszönetet minden támogatásért mindenkienk, aki akár anyagiakban, akár fizikai munkával segítette elképzelésünk megvalósulását. Hála és köszönet a megnyitón jelenlévőknek is, hogy fontosnak tartották és részt vettek eseményünkön. Szeretettel biztatunk mindenkit, hogy járják végig, próbálják ki, tekintsék sajátjuknak és merítsenek erőt a mindennapok kihívásaihoz.

Gál Hajnalka ötletgazda